VJOSA N'FEST

Projekti i titulluar “Vjosa n’Fest” synon të promovojë nismat e turizmit natyror dhe kulturor nëpërmjet aventurës, artizanatit dhe kulinarisë, si një strategji për ruajtjen e biodiversitetit përgjatë luginës së Vjosës, por edhe për zhvillimin e mëtejshëm të zonës.


TIRANA EKSPRES prej disa vitesh kontribuon në përmirsimin e turizmit, ruajtjen dhe promovimin e vlerave kulturore dhe natyrore të vendit tonë. TE synon që nëpërmjet këtij festivali në edicionin e dytë të tij, synon t’i japë jetë duke promovuar trashëgiminë kulturore dhe natyrore përgjatë luginës së VJOSES.
Do të realizohen tre ditë të plota festival, me aktivitete maratonë në disa qëndra të ndryshme të qytetit të Permetit. Vjosa n’Fest do të mbahet më datë 28, 29 dhe 30 Prill duke pritur kështu celjen e sezonit turistik, datën 1 Maj.


Shpallja e lumit Vjosa “Park Kombëtar” e ka bërë prioritet mbrojtjen e mjedisit. Për rrjedhojë, turizmi është kthyer në një synim unifikues, me potencialin për të pozicionuar zonën si një destinacion turistik konkurues, me vlerë në tregun kombëtar, rajonal dhe global.
Do të realizohen tre ditë të plota festival, me aktivitete maratonë në disa qëndra të ndryshme të qytetit të Permetit. Vjosa n’Fest do të mbahet më datë 28, 29 dhe 30 Prill duke pritur kështu celjen e sezonit turistik, datën 1 Maj.


Shpallja e lumit Vjosa “Park Kombëtar” e ka bërë prioritet mbrojtjen e mjedisit. Për rrjedhojë, turizmi është kthyer në një synim unifikues, me potencialin për të pozicionuar zonën si një destinacion turistik konkurues, me vlerë në tregun kombëtar, rajonal dhe global.

Artistët

Aktivitetet